Labels






Baby & Mama

Ceritaku....

Dah abis pantang.... 1:49 PM

Salam...
Lame dah x menyinggah dan update blog nie...
kalau ade sawang ni mesti dah banyak ni..he2!!
Mama pun dah abis pantang ni so hubby dah ambik bawak balik rumah.
baby alya pun dah nak masuk 50 hari...berat pun mungkin dah 5 kg ni.
last timbang mase sebulan aritu 4.2 kg..berat gak anak mama ni.
setakat ni alhamdulillah baby alya masih sihat lagi...
Nanti mama Alya akan letak gambar baby alya ni, x sempat nak mengedit lagi.
maklumla duk jage baby alya sorang2...sebelum ni kat kampung ramai yang tolong jage.
Lintang pukang jadinya mama bile sorang2 mcm ni. Ha333!!!