Labels






Baby & Mama

Ceritaku....

Baby Raya Baby Bergaya Contest 4:25 PM

salam...
ni ade lagi satu contest untuk baby raya & bergaya...maklumlah walaupun syawal dah abes mood raye tu masih ade. so peserta cilik saya pun nak join jugak la...walaupun sebenarnye mama die yang beria2 ...he! he!

Contest ni adalah anjuran ibu_batrisya. boleh ke blog ibu_batrisya lah ye sbb bile contest mestilah ade syarat-syaratnye. kene ikut perintah ye baru boleh menang kan?

ni pulak penganjur2 bersama ye...kenelah ramai utk dpt hadiah yang menarik kan...









dan ini pule adelah pesertanye...jeng! jeng ! jeng !


nama anak : nur alya sofia bt mohd khairul radzilan
umur : 1 tahun 5 bulan (17 bulan)
DOB : 8 mei 2009
emel : yukie1180@yahoo.com

















contest : gaya si comel berbaju raya 12:44 AM




salam and hi semua...
ni ade contest baru dari babyibu..meh la pakat join. hadiah menarik menanti kite semua tu pun kalau menanglah..he2!! banyak sponsor hadiah kali ni pasti menarik kan kalau menang. /. boleh link kat sini blog babyibu dan blog azzamoro utk tengok syarat2 penyertaannya.

cepat2 sebelum terlambat tarikh penyertaan 25 sept - 31 okt 2010.

ini adalah antara penaja hadiah-hadiahnye...





ini adalah peserta cilik saya...

nama : nur alya sofia bt mohd khairul radzilan
umur : 1 tahun 5 bulan ( 17 bulan)
DOB : 8 mei 2009
kategori : B

emmmm.. 11:57 PM

salam..
lame dah x menulis dalam blog ku ini...
semenjak akhir2 ni busy sket sampai dah dapat penyakit baru "migrain"
so seminggu ni ambik cuti plus mc utk tenangkan fikiran

alya membesar...1 tahun 12:00 AM



dah besar anak mama...dah sambut ulangtahun yg pertama. makin nakal..he2
8 mei 2010 ...genaplah alya 1 tahun so mama plan nak celebrate kat tempat yang menarik sket sekaligus sambut birthday papa alya yang selang 2 hari je dgn alya iaitu 10 mei.

so mase tu tgh rancak cite pasal bukit gambang resort so mama plan nak bawak diorang pi sane lah...mama siap booking apt 2 bilik invite sekali atuk, nenek , pak cik n makcik alya. meriah sket kan... lagipun saje nak test tempat baru.

kek utk birthday papa and alya mama order dgn mama fami. last minit nasib baik mama fami terima. selain kek order gak cupcakes, cheese tart and fruit tart. best nye nyum2...