Labels






Baby & Mama

Ceritaku....

Gambar Scan - 21 minggu 10:34 PM


Ni gambar scan mase 21 minggu pulak...mase tu balik kuantan terase nak scan lagi sekali walaupun last week baru je scan mase kat puchong...Objektif utame tetap nak tau jantina baby tp mase ni kedudukan baby agak malu2 so x dapat la nak tengok jantinanye...he22!! So doktor pun fokus le kat mukenye..dah nampak la sikit-sikit mirip sape baby mama dalam kandungan ni ye..Macam muke papa die lah. Jeles mama die..Ahaks!!

1 comments:

mombloggersplanet said...

salam..selamat berkenalan..jemput listkan blog kat MomBloggersPlanet... http://mombloggersplanet/blogdirectory

Post a Comment