Labels






Baby & Mama

Ceritaku....

Gambar Scan - 33 minggu 10:08 PM


Add Image
Nie pulak gambar scan mase 33 minggu nak masuk 34 minggu...mase ni ikut hubby outstation ke kuantan. Sebelum ni saye memang bekerja di kuantan, so dapat info dari kwn ade satu klinik yang boleh scan 4D dengan harge paling murah...cume RM70 je. Kalau klinik lain maybe dalam RM150++ kot..X survey laks kat klinik lain brape hargenye. Kwn2 yang byk bg informasi sbnrnye... So, alang2 dah balik smule ke kuantan pegilah klinik ni utk scan. Hubby yang beria2 , kalau ikutkan saye malas sbnrnye..He3!!

Yang kat atas tu gambar baby, nampak muke die dgn mate, pipi , hidung dan mulut sikit je dari tepi. Yang kat mulut die tu bukan puting susu yea...tapi tali pusat. Mase ni kedudukan baby mengiring ( still malu2 la tu kot ) so x dapat nak tgk keseluruhan muke dan badan die. X sabar rasenye nak tunggu baby keluar. he2!!

1 comments:

Hanim lala Azam Buck said...

hi.. actually kat mana scan 4D kat kuantan yang RM70??? bg la detail hehehe sharing is caring hehehe....

Post a Comment